Kunstfietsroute Castricum 4 en 5 juni 2022

Tip voor het Pinksterweekend: de 25ste editie van de Kunstfietsroute in Castricum. De route voert (natuurlijk) ook langs de Tuin van Kapitein Rommel waar nieuw werk van diverse kunstenaars zowel binnen als buiten in de prachtige tuin valt te bewonderen. Er is live muziek, er zijn demonstraties in beeldhouwen en het is er heerlijk toeven op een heerlijk terras met uitzicht op de idyllische vijver.

Deelnemende kunstenaars zijn o.a. IMIX, Marije Samuels, Jos Apeldoorn, Anja Jonker, Guus Wattel, Cor Berkhout, Margriet Katoen en diverse beeldhouwers van Perspectief. De gemene deler is het werken met liefde voor de natuur en het werken met materialen uit de natuur.

Vergeet na een ronde in de tuin niet de beeld- en dichtbundel Tuindichtjes mee te nemen om thuis nog eens na te kunnen genieten. Met de aanschaf van de bundel steun je de tuin! Verkrijgbaar in de Tuin van Kapitein Rommel en hier online bij uitgeverijnona.nl

Tuindichtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *