Nieuwe tuindichtjes!

Van maandag 12 t/m zondag 18 september is het weer Kunstweek in de Tuin van Kapitein Rommel. Een rijk palet aan kunstenaars verkent dit jaar het thema Licht- en Zwaartekracht. Ook natuurdichter en -fotograaf Susanne van Reenen sluit aan en schreef speciaal voor Kunst in de Tuin nieuwe gedichten met het thema in gedachte.

De Tuin van Kapitein Rommel is voor Susanne (en vele anderen) een heerlijk toevluchtsoord: een oase van rust en groen. Een plek die haar blije verwondering over al wat groeit en bloeit aanwakkert en steeds weer opnieuw aanzet tot nieuwe beelden en dichterlijke mijmeringen. Haar verkenningen vangt ze in haar Tuindichtjes.

Tijdens de Kunstweek vind je de Tuindichtjes verstopt in het groen van de tuin en tussen de andere kunstwerken en optredens die er die week te bewonderen zullen zijn.

Wees gewaarschuwd: de tuindichtjes van Susanne zijn aanstekelijk. Voor je het weet schrijf je zelf een gedichtje. Dichtplankjes en schoolbordkrijtjes staan voor je klaar op het terras van de tuin!

Voor wat er naast de gedichten van Susanne nog meer valt te zien en te beleven, zie de website van de tuin: tuinvankapiteinrommel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *