Boomdichtjes

Tuin van Kapitein Rommel te Castricum
zaterdag 3 tot en met woensdag 7 juni 2023

De Castricumse natuurgids en fotografe Susanne trekt je mee de wonderlijke wereld in die buiten op je wacht. Met haar beeld en dicht voert ze je mee door het bos en duin, naar strand en zee, en dit keer naar de Tuin van Kapitein Rommel.

Speciaal voor de Kunstfietsroute 2023 schreef Susanne gedichtjes bij haar fotowerk van de bomen en beestjes die de Tuin van Kapitein Rommel rijk is. Negen vertellingen in houten boekjes: Boomdichtjes. Elk boekje vertelt een kleine geschiedenis in beeld en dicht over dat wat plaats vond precies daar, bij die ene boom.

Tijdens de Kunstfietsroute en in de week erna, kun je de boekjes komen zoeken en lezen, en opnieuw verstoppen bij de bomen waar ze bij horen.

Naast de gedichten van Susanne is er tijdens de Kunstfietsroute nog veel meer moois te zien van Jola Geldermans, Nicole Spit, Marije Samuels, Anja Jonker, Mireille Schermer, Cor Nelis, Cor Berkhout en Jos Apeldoorn.

De Tuin van Kapitein Rommel is te vinden tegenover het station in Castricum, over de loopbrug naast Stationsweg 3. Openingstijden: 9:30 tot 16:30 uur. Meer informatie over de tuin: tuinvankapiteinrommel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.